layanan

  • Custom Kaca Pengolahan

    Custom Kaca Pengolahan

    Professional Kaca Pengolahan Produsen, menehi komponen optik adat machined saka prototipe kanggo volume dhuwur lan produksi OEM. Syarat tartamtu saka ukuran adat, edging, ngebur, nglereni banyu-jet, tempering, printing.
  • technical support

    technical support

    engineers bakat lan buruh, majeng peralatan, years 'experience, mbisakake kita kanggo nyedhiyani sampeyan pangolahan profesional lan layanan.
  • produk kualitas

    produk kualitas

    Liwati ISO 9001, kabeh bagean sing RoHS, tekan certificated. We tumindak pengawasan saka saben bagean sawise pinggiran mecah, tempering, printing.
  • keluwesan

    keluwesan

    We fleksibel karo jadwal layang lan bisa kanggo nyedhiyani mimpin relatif cepet ing loro conto lan produksi.

About Company

Bisa nganggo Companies Gedhe-ukuran Saida kaca iki didegaké ing taun 2011, kang dumunung ing Dongguan, cedhak port Shenzhen lan port Guangzhou. Karo pengalaman liwat pitung taun ing Processing kaca, specialized ing kaca selaras, kita bisa karo akeh Enterprises gedhe-ukuran kayata Lenovo, HP, TCL, Sony, Glanz, gree, CAT lan perusahaan. Wide Range Product Pilih Saka

  • capacitive Optical Panel layar tutul kaca
  • Panel kaca protèktif layar
  • Panel kaca tempered saka kluwarga Perkakas lan peralatan industri.
  • Panel Kaca karo perawatan lumahing:
  • WATER JET CUTTING 5
  • 1 (1)

Business Partners

  • Huawei-logo-120x120
  • 合力泰 120x120
  • Tefal-Logo 120X120
  • kohler_ 120x120
  • Leica_Geosystems logo-120X120
  • 聯創電子 LOGO 120x120
  • elo-logo-120X120
  • Cat-logo-120x120
?
Tampilan Online Chat!
91街机捕鱼机 (-^O^-)MG丧尸来袭游戏说明 (-^O^-)MG伴娘我最大怎么玩容易爆分 在线玩水果老虎机 亿客隆彩票·官网|首页 (★^O^★)MG海底捞鱼_破解版下载 中国福利彩票30选5 海南七星彩a0809投注网 (*^▽^*)MG百搭圣甲虫_正规平台 (*^▽^*)MG篮球巨星技巧介绍 (*^▽^*)MG黄金翅膀援彩金 pt电子游戏技巧经验 (-^O^-)MG招财鞭炮巨额大奖视频 六合图库东方心经 (-^O^-)MG失落的国度APP下载 (*^▽^*)MG弓兵_官方版 上海快3走势图表走势图分布图高清