jasa

  • Custom Kaca fabrikasi

    Custom Kaca fabrikasi

    Profésional Kaca fabrikasi Produsén, nyadiakeun komponén optik custom machined ti prototipe kana volume tinggi jeung produksi OEM. Minuhan sarat husus Anjeun tina ukuran custom, edging, pangeboran, motong cai-jet, tempering, percetakan.
  • Bantosan Téknis

    Bantosan Téknis

    insinyur Sarbini jeung pagawe, alat-alat canggih, taun 'pangalaman, ngaktipkeun kami nyadiakeun Anjeun prosés profésional sarta jasa.
  • produk kualitas

    produk kualitas

    Diliwatan ISO 9001, sadaya bagian nu RoHs, ngahontal certificated. Urang ngalaksanakeun pamariksaan ti unggal bagian sanggeus ujung grinding, tempering, percetakan.
  • kalenturan

    kalenturan

    Kami fléksibel jeung jadwal pangiriman sarta bisa nyadiakeun waktos kalungguhan nu kawilang gancang dina duanana sampel jeung produksi.

ngeunaan Company

Gawekeun Pausahaan ageung skala Saida Kaca diadegkeun dina taun 2011, anu perenahna di Dongguan, deukeut ka palabuhan Shenzhen jeung port Guangzhou. Kalawan pangalaman leuwih tujuh taun 'dina ngolah kaca, husus dina kaca ngaropéa, urang dianggo kalayan loba usaha ageung skala kayaning Lenovo, HP, TCL, Sony, Glanz, Gree, CAT jeung pausahaan séjén. Lega Range Produk mun Pilih Ti

  • kapasitif optik panels layar toél kaca
  • panels kaca pelindung layar
  • panels kaca Tempered sahiji panerapan rumah tangga jeung alat industri.
  • panels Kaca kalawan perlakuan beungeut:
  • Cai jet motong 5
  • 1 (1)

Business Partners

  • Huawei-logo-120x120
  • 合力泰 120x120
  • Tefal-Logo 120X120
  • kohler_ 120x120
  • Leica_Geosystems logo-120X120
  • 聯創電子 LOGO 120x120
  • elo-logo-120X120
  • Cat-logo-120x120
?
WhatsApp Online Chat!
91街机捕鱼机 (^ω^)MG森巴宾果免费试玩 (^ω^)MG泰山传奇APP下载 体育彩票36选7介绍 浙江彩票6十1开奖今晚 (^ω^)MG富裕人生_正规平台 (*^▽^*)MG神庙古墓巨额大奖视频 易发娱乐平台 广东26选5走势图 湖北快3一定牛走势图 六肖中特期期王中王 (-^O^-)MG搞笑斑马投注 (★^O^★)MG捷豹的传说闯关 二肖中特马资料 (★^O^★)MG宝贝财神免费试玩 最准平特一肖彩图官网 26选5开奖结果今天